На Вінниччині під час наради говорили про те, як підтримати релоковані підприємства

04 квітня 2022

Сьогодні, 4 квітня, у Вінницькій міській раді відбулася робоча нарада щодо можливості надання підтримки підприємствам, які переміщують свій бізнес у Вінницьку область. А також – соціальне забезпечення переміщених працівників, підбір відповідних виробничих приміщень та забезпечення робочим потенціалом.

У нараді взяли участь заступник міського голови Андрій Очеретний, заступник голови обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко, а також представники профільних департаментів, державних установ та бізнесу.

Зокрема, на заході були присутні представники Вінницького міського та обласного центрів зайнятості, Вінницького кластеру приладобудування та автоматизації, Ради підприємців при міському голові, бізнес-спільнот Вінниччини та Укрпошти.

Від Управління Держпраці у Вінницькій області у нараді взяли участь: начальник Управління Володимир Марунько та заступники – Володимир Боковець і Сергій Гаєв.

«Наразі у Вінниці зареєстровано 9 компаній, які здійснили релокацію. В активній фазі у Вінниці є три підприємства, які хочуть переміститися до нашого регіону.», – наголосив Андрій Очеретний.

Заступник голови обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький розповів про релокацію підприємств до Вінниччини.

«Станом на сьогодні обласною військовою адміністрацією опрацьовано 46 заявок від підприємств, які бажають розмістити свої потужності на території Вінницької області», – сказав Сергій Здітовецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *