Головне управління Держпраці у Київській області продовжує консультації у воєнний час

04 квітня 2022

Після початку військової агресії російської федерації Держпраці зупинила проведення інспектувань та зосередилася на забезпеченні працівників і роботодавців консультаціями та технічними порадами.

Війна впливає на всі сфери суспільства і на трудові відносини в тому числі. Цілі підприємства змінюють своє місце знаходження, багато людей залишають свої домівки і робочі місця, переїжджають в інші населені пункти, в інші регіони і за кордон.

В таких умовах Головне управління Держпраці у Київській області використовує всі можливі засоби для поширення інформації з питань праці. Відповіді на найбільш запитувані питання розміщуються на офіційному веб-сайті служби та на сторінках у соціальних мережах, перезавантажено сервіс «інтерактивний інспектор».

У засобах масової інформації розміщено 425 інформаційних повідомлень з питань, що належать до повноважень Головного управління Держпраці у Київській області, в тому числі на офіційних сайтах і у соціальних мережах – 425.

З початком бойових дій оптимізована робота сервісу «інтерактивний інспектор», який дає можливість всім бажаючим у найкоротші терміни отримати актуальну інформацію щодо застосування законодавства у конкретній ситуації через засоби електронного зв’язку або телефоном. Інтерактивний інспектор

Через сервіс «інтерактивний інспектор» з початку війни надано більше 30 тисяч консультацій, в тому числі безпосередньо Головним управлінням Держпраці у Київській області надано 72 консультації, в т.ч. з питань праці – 69, охорони праці – 2.

Більше інформації за посиланнями:

https://kiev.dsp.gov.ua/

https://www.facebook.com/kiev.dsp/

https://kiev.dsp.gov.ua/main-news/posadovi-osoby-holovnoho-upravlinnia-derzhpratsi-u-kyivskii-oblasti-nadaiut-konsultatsii-dystantsiino/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *